Firma Tractari Auto Galati

Efrontal Assistance

Firma Tractari Auto Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Galati: Efrontal Assistance.

Ca specialisti în domeniu va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme pe platforma si remorcari în tara si strainatate.

Servicii

Tractam si transportam automobile noi, defecte sau avariate, în Galati si în întreaga tara.

În procesul de tractare sunt puse la dispozitia clientilor:

  • Tractarea 24 h din 24 h;
  • Incarcarea si descarcarea autovehiculului în conditii de siguranta;
  • Asigurarea autovehiculului transportat;
  • Transportul persoanelor din masina la destinatia ceruta.

Serviciile sunt prestate cu autovehicule în stare perfecta de functionare, cu personal calificat si amabil, accentul punându-se permanent pe calitatea serviciilor.

Pentru tractari ocazionale, clientul ia legatura cu un angajat specializat în relatii cu publicul. Acesta solicita clientului informatii legate de persoana de contact, datele masinii si o prediagnosticare a incidentului, apoi prezinta clientului regulile firmei în legatura cu transportul respectiv. Masina este ridicata de catre soferul firmei, care întocmeste procesul verbal de predare primire si transportata la locul indicat de client.

Tractarile care sunt efectuate în urma încheierii unui contract ferm, se efectueaza pe baza de bon de comanda emis de beneficiar. În perioada stabilita de timp, soferul preia masinile si le transporta la destinatia indicata.

Galerie foto