Firma Tractari Auto Focsani

Gicu Pana - Tractari auto Focsani

Firma Tractari Auto Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Focsani: Gicu Pana - Tractari auto Focsani.

tractari auto remorcari focsani

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA VRANCEA - FOCSANI

TRACTARI AUTO FOCSANI - GICU PANA vine in ajutorul soferilor cu interventii rapide de tractari auto si remorcari auto pe raza judetului Vrancea, Focsani, Marasesti, Adjud, Panciu, Odobesti, precum si in zonele limitrofe pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agricole. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari auto focsani

Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto. Autospecialele noastre de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor avariate.

tractari auto remorcari focsani vrancea

Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autospeciale echipate in mod corespunzator. Echipamentele noastre performante si personalul bine pregatit ofera cele mai eficiente servicii de tractare.

SERVICII TRACTARI AUTO FOCSANI

  • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice, asistenta rutiera
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, buldozere) si utilaje agro (tractoare, semanatori)
  • interventii rapide si depanare vehicule
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate

Galerie foto