Firma Tractari Auto Focsani

Gicu Pana - Tractari auto Focsani

Firma Tractari Auto Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Focsani: Gicu Pana - Tractari auto Focsani.

tractari auto remorcari focsani

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA VRANCEA - FOCSANI

TRACTARI AUTO FOCSANI - GICU PANA vine in ajutorul soferilor cu interventii rapide de tractari auto si remorcari auto pe raza judetului Vrancea, Focsani, Marasesti, Adjud, Panciu, Odobesti, precum si in zonele limitrofe pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agricole. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari auto focsani

In care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto. Detinem autospeciale moderne echipate corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

tractari auto remorcari focsani vrancea

Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

SERVICII TRACTARI AUTO FOCSANI

transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
transport marfa si materiale de constructii
transport utilaje agricole si industriale
transport pe platforma autoturisme noi/avariate
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport la RAR, service, ITP, Rabla
depanare auto pentru defectiuni minore