Firma Tractari Auto Fetesti

Tractari Auto Fetesti - NONY

Firma Tractari Auto Fetesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Fetesti: Tractari Auto Fetesti - NONY.

tractari auto remorcari auto fetesti

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA FETESTI - LEHLIU-GARA - IALOMITA - CALARASI

NONY TRACTARI AUTO efectueaza interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Fetesti - Soseaua Calarasi-Fetesti si pe raza judetelor Ialomita si Calarasi pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, transport la RAR, transport dube, jeep-uri, rulote, tractari utilaje agricole si industriale la cele mai avantajoase preturi. Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Autoturismul dvs va fi transportat pe platforma pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari auto remorcari fetesti

Detinem autospeciale moderne IVECO, Volkswagen si ISUZU cu care intervenim cu succes chiar si in cele mai dificile solicitari pentru tractari autoturime si transport utilaje. Venim in intampinarea celor aflati in situatia unui accident rutier, in urma caruia autovehiculul nu este in stare de functionare prin transportul acestuia oriunde este necesar. 

tractari auto platforma auto fetesti

SERVICII TRACTARI AUTO NONY

  • interventii rapide de tractari auto non-stoptractari utilaje agricole fetesti ialomita
  • servicii de asistenta rutiera: depanare auto, pana cauciuc, pana curent, combustibil
  • transport pe platforma autoturisme noi, avariate sau cu defectiuni tehnice
  • transport auto la RAR, RABLA, ITP
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, mini buldoexcavator, miniexcavator etc) si utilaje agricole (tractoare, semanatori, remorci, cultivatoare etc)
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, jeep-uri, rulote, atv, dube, microbuze etc
  • transport marfa