Firma Tractari Auto Dorohoi

Tractari Auto Dorohoi

Firma Tractari Auto Dorohoi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Dorohoi: Tractari Auto Dorohoi.

Tractari auto si asistenta rutiera Dorohoi

tractari auto dorohoi botosani

  Firma noastra va ofera servicii de tractari auto non-stop in Botosani si localitatile limitrofe, pentru autoturisme avariate, defecte sau noi (jeep, dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, tractoare, camioane, barci etc.). Asiguram transport pentru utilaje agricole si motostivuitoare cu masa maxima de 4 T. Cu autospeciale performante, noi si dotate cu echipamente moderne, alaturi de experienta noastra in domeniu tractarilor si remorcarilor auto, va oferim servicii de cea mai buna calitate, iar odata contactati putem interveni la locul indicat de dvs. in cel mai scurt timp.

  Va oferim servicii de tractare auto ieftina si prompta folosind remorci si autoplatforme specializate, pretabile oricarui fel de vehicul, functional sau avariat, autoutilitar sau utilaj agricol. Suntem pregatiti oricarei situatii, asadar nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi solutie optime pentru problema dumneavoastra. Seriozitatea, rapiditatea, promptitudinea si eficienta ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

  • Tractari Autoturisme
  • Tractari Autoutilitare
  • Remorcare auto avariate
  • Incarcarea si descarcarea autovehiculului in conditii de siguranta
  • Transport Auto noi, avariate, defecte pe platforma
  • Asistena rutiera si depanare auto