Firma Tractari Auto Dej

Tractari Auto Dej

Firma Tractari Auto Dej reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Dej: Tractari Auto Dej.

tractari auto remorcari platforma auto dej cluj

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA DEJ - TURDA - BECLEAN - GHERLA - CLUJ

tractari auto nisip utilaje dejEfectuam interventii rapide de tractari auto non-stop in Dej si pe raza judetului Cluj autoturisme noi, avariate sau defecte, transport jeep-uri, rulote, dube, microbuze, transport utilaje agricole, transport marfa, transport nisip si materiale de constructii. Dispunem de autoplatforma moderna IVECO care poate interveni cu succes chiar si in cele mai dificile solicitari pentru tractari. 

Vom tracta autovehiculul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Eficienta, promtitudinea si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

tractari auto ileanda, transport marfa ileanda

Scopul nostru este sa ajutam soferii cu serviciile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

platforma_auto_dej

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Serviciile noastre de transport si tractari auto sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

SERVICII TRACTARI AUTO DEJ

  • interventii rapide de tractari auto non-stop in Gherla - Beclean - Ileanda
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport lemne, nisip, balast, sorturi pamant sau pietre cu auto basculabil
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze.
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • tractari utilaje agricole
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc