Firma Tractari Auto Curtea de Arges

BORO CAR'S & HELP SRL

Firma Tractari Auto Curtea de Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Curtea de Arges: BORO CAR'S & HELP SRL.

tractari auto remorcari curtea de arges

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA PITESTI - CURTEA DE ARGES - CAMPULUNG - MIOVENI

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la nr. de telefon 0754.926.111 - Catalin Borovina

Oferim servicii in tot Judetul ARGES

 

 BORO CAR'S & HELP SRL efectueaza servicii de tractari auto non-stop pe raza judetului Arges - Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, Stefanesti, Valcea, Slatina, Autostrada Bucuresti-Pitesti dar si in zonele limitrofe autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro, pretul fiind calculat in functie de greutate sau de distanta autovehiculului tractat. 

  Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Dispunem de autospeciale cu platforme performante care pot interveni cu succes chiar si in cele mai dificile solicitari pentru tractari.

platforma auto curtea de arges

   Autovehiculul dvs va fi transportat pe platforma in conditii de siguranta pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. 

tractari auto arges, platforma auto curtea de arges

Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier. Eficienta, promtitudinea si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

transport auto curtea de arges

SERVICII TRACTARI AUTO CURTEA DE ARGES

tractari auto cu platforma pentru autoturisme
tractari auto cu platforma pentru microbuze/dube/jeep-uri
transport autovechicule noi, avariate sau defecte
transport marfa, transport stivuitoare, transport tractoare
transport auto la RAR sau la REMAT