Firma Tractari Auto Craiova

Rucom S.A. - Tractari Auto Craiova

Firma Tractari Auto Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Craiova: Rucom S.A. - Tractari Auto Craiova.

  Rucom S.A. - Tractari Auto Craiova va ofera servicii de tractari auto atat in Craiova cat si in imprejurimi. In cazul in care masina dvs se defecteaza sau nu mai porneste, in cazul unui eveniment rutier in cazul in care masina nu mai este deplasabila, deplasare masini sau utilaje, firma noastra este gata sa va ajute! Punem accent pe rapiditatea de interventie dar si pretul corect, iar odata contactati intervenim in cel mai scurt timp posibil la locul indicat de dumneavoastra, cu o autospeciala de tractari sau transport, ajutandu-va astfel in transportarea autoturismului in service-ul ales de dumneavoastra, in functie de cerintele situatiei in care va aflati. Astfel, va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme pe platforma si remorcari in tara.
  Ne propunem sa oferim in continuare servicii prompte de tractari auto pentru a ne situa in topul preferintelor dumneavoastra.
  Prestam servicii de tractare, depanare, remorcare, asistenta rutiera cu autoplatforme performante.
  Transportam in deplina siguranta autoturismele dumneavoastra la destinatie. Suntem in timp util la dumneavoastra pentru preluarea comenzii. Experienta acumulata in timp si profesionalismul ne recomanda.

Servicii

TARIFE Tractari auto:
In interiorul localitatii (orice distanta)

  • 70 RON +TVA – Autoturisme
  • 100 RON +TVA – Autoutilitare

Intre localitati (se plateste dus-intors)

  • 2 RON /KM TVA inclus - Autoturisme
  • 2.5 RON /KM TVA inclus - Autoutilitare

Galerie foto