Firma Tractari Auto Campulung

Tractari Auto Campulung

Firma Tractari Auto Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Campulung: Tractari Auto Campulung.

 

TRACTARI AUTO • ASISTENTA RUTIERA 24/7 • CAMPULUNG • ARGES

Efectuam interventii rapide de tractari auto in Campulung si pe raza judetului Arges in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto.

Detinem autospeciala moderna Volkswagen echipata corespunzator cu care intervenim pentru transportul autoturismelor si utilajelor agricole: rulote, jeep-uri, microbuze, dube, materiale constructii, cultivatoare, pluguri, semanatori, autoutilitare, tractoare, utilaje industriale si constructii motostivuitoare, minibuldozere, compactoare, miniexcavatoare, remorci agricole etc.

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.  Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Eficienta, promtitudinea si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

Indiferent ca va aflati acasa sau in drum sau daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

SERVICII

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA NON-STOP
INTERVENIM RAPID PENTRU ORICE TRANSPORT SI REMORCARE AUTO
TRANSPORT PE PLATFORMA AUTOTURISME NOI/AVARIATE
TRANSPORT LA RAR, SERVICE, ITP, RABLA
DEPANARE AUTO PENTRU DEFECTIUNI MINORE
TRANSPORT JEEP-URI, RULOTE, DUBE, UTILAJE GRELE, OBIECTE VOLUMINOASE, MICROBUZE ETC
TRANSPORT MARFA SI MATERIALE DE CONSTRUCTII
TRANSPORT UTILAJE AGRICOLE SI INDUSTRIALE
DISPONIBILITATE IN TOATA TARA