Firma Tractari Auto Campina

Tractari Auto Campina

Firma Tractari Auto Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Campina: Tractari Auto Campina.

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA CAMPINA - PRAHOVA

 tractari auto platforma auto campinaDaca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto. Autospecialele noastre de tractari sunt echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor avariate. 

 Firma noastra va ofera servicii de tractari auto non-stop in Prahova, Campina, Ploiesti, Azuga, Sinaia, Baicoi si in localitatile limitrofe, pentru autoturisme avariate, defecte sau noi (jeep, dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, tractoare, camioane, barci etc.). Asiguram transport pentru utilaje agricole si motostivuitoare cu masa maxima de 4 T. Putem transporta pana la 3 autoturisme. Cu autospeciale performante, noi si dotate cu echipamente moderne, alaturi de experienta noastra in domeniu tractarilor si remorcarilor auto, va oferim servicii de cea mai buna calitate, iar odata contactati putem interveni la locul indicat de dvs. in cel mai scurt timp.

  Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

Suntem pregatiti oricarei situatii, asadar nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi solutie optime pentru problema dumneavoastra. Seriozitatea, rapiditatea, promptitudinea si eficienta ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

SERVICII TRACTARI AUTO CAMPINA

tractari auto si asistenta rutiera non-stop
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport pe platforma autoturisme noi/avariate
transport la RAR, service, ITP, Rabla
depanare auto pentru defectiuni minore
transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
transport marfa si materiale de constructii
transport utilaje agricole si industriale

Galerie foto