Firma Tractari Auto Bucuresti-Sector 5

Sc. Sorin David Srl

Firma Tractari Auto Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Bucuresti-Sector 5: Sc. Sorin David Srl.

Efectuam servicii de tractari auto in Bucuresti si tara la cele mai mici preturi garantate. Eficienta, promtitudinea si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere. Oferim servicii de tractare auto NON STOP. Pentru Bucuresti, pretul unei tractari incepe de la 100 lei, indiferent de zona sau de ora solicitarii. Pretul este calculat in functie de greutate, distanta sau starea tehnica a autovehiculului tractat.

Oferim servicii de remorcare auto NON STOP pe platforme auto cu o capacitate maxima de 9 autoturisme.

Platforme auto disponibile:

  • Platforma pentru 1 autoturism, sarcina maxima 3,5 tone
  • Platforma + remorca, capacitate maxima 2 autoturisme
  • Platforma + remorca, capacitate maxima 3 autoturisme
  • Platforma + remorca, capacitate maxima 4 autoturisme
  • Transportor, capacitate maxima 9 autoturisme, sarcina maxima 26 tone

Servicii

       Efectuam atat servicii de remorcare si depanare cat si servicii de transport intern si international. Pe toata durata transportului (de la locul de incarcare pana la descarcare) autovehiculele transportate sunt asigurate prin polita incheiata de societatea noastra.
       In cazul in care autoturismul dumneavoastra are defecte minore, care se se pot remedia fara a fi necesara tractarea la service si astfel sa se piarda timp pretios si sa se intrerupa calatoria pe care o efectuati, la cererea clientului, un mecanic va insoti conducatorul auto si va repara autoturismul la fata locului daca acest lucru este posibil. (Ex.: pana cauciuc, inlocuit filtru aer sau filtru combustibil, inlocuit acumulatori etc).