Firma Tractari Auto Bucuresti Sector 5

Tractari Auto Sector 5

Firma Tractari Auto Bucuresti Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Bucuresti Sector 5: Tractari Auto Sector 5.

tractari auto remorcari auto sector 5Efectuam servicii de tractare auto NON STOP in Sector 4, Bucuresti dar si in zonele limitrofe. Pretul este calculat in functie de greutate, distanta sau starea tehnica a autovehiculului tractat. Eficienta, promtitudinea si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

   Efectuam atat servicii de remorcare si depanare cat si servicii de transport intern si international. Pe toata durata transportului (de la locul de incarcare pana la descarcare) autovehiculele transportate sunt asigurate prin polita incheiata de societatea noastra.
 In cazul in care autoturismul dumneavoastra are defecte minore, care se se pot remedia fara a fi necesara tractarea la service si astfel sa se piarda timp pretios si sa se intrerupa calatoria pe care o efectuati, la cererea clientului, un mecanic va insoti conducatorul auto si va repara autoturismul la fata locului daca acest lucru este posibil. (Ex.: pana cauciuc, inlocuit filtru aer sau filtru combustibil, inlocuit acumulatori etc).

Oferim servicii de remorcare auto NON STOP pe platforme auto cu o capacitate maxima de 9 autoturisme.

Platforme auto disponibile:

  • Platforma pentru 1 autoturism, sarcina maxima 3,5 tone
  • Platforma + remorca, capacitate maxima 2 autoturisme
  • Platforma + remorca, capacitate maxima 3 autoturisme
  • Platforma + remorca, capacitate maxima 4 autoturisme
  • Transportor, capacitate maxima 9 autoturisme, sarcina maxima 26 tone