Firma Tractari Auto Braila

Tractari Auto Braila

Firma Tractari Auto Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Braila: Tractari Auto Braila.

tractari auto remorcari auto braila

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA BRAILA

tractari auto platforma remorcari auto brailaEfectuam interventii rapide de tractari si remorcare auto pe raza judetul Braila pentru autoturisme noi, avariate sau defecte: transport auto pe platforma, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari tractoare, tractari dube, tractari rulote, tractari utilaje industriale si agricole, transport marfa.

Indiferent daca ai ramas fara baterie si masina nu mai porneste, sau esti implicat intr-un eveniment rutier nefericit si ai nevoie de o tractare auto, noi iti suntem alaturi!

Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autospeciale echipate in mod corespunzator. Autovehiculul dvs va fi transportat pe platforma in conditii de siguranta pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

SERVICII TRACTARI/TRANSPORT AUTO BRAILA

Transport auto pe platforma autoturisme avariate
Transport marfa si materiale de constructii
Transport utilaje agricole, rulote, jeep-uri, dube, atv, barci
Posibilitate transport 5 persoane

 

Galerie foto