Firma Tractari Auto Braila

Tractari Auto Braila

Firma Tractari Auto Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Braila: Tractari Auto Braila.

 Tractari Auto NON-STOP BRAILA 

 TRANSPORT AUTOTURISME | TRANSPORT UTIJALE | REMORCARI AUTO 

 AUTOPLATFORMA NON-STOP 

 REPARATII AUTO | INCHIRIERI AUTO 

 

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA BRAILA

Efectuam interventii rapide de tractari si remorcare auto pe raza judetul Braila pentru autoturisme noi, avariate sau defecte: transport auto pe platforma, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari tractoare, tractari dube, tractari rulote, tractari utilaje industriale si agricole, transport marfa.

Indiferent daca ai ramas fara baterie si masina nu mai porneste, sau esti implicat intr-un eveniment rutier nefericit si ai nevoie de o tractare auto, noi iti suntem alaturi!

Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autoplatforma Mercedes-Benz echipata in mod corespunzator. Autovehiculul dvs va fi transportat pe platforma in conditii de siguranta pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

SERVICII TRACTARI/TRANSPORT AUTO BRAILA

transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport la RAR, service, ITP, Rabla
transport utilaje agricole si industriale
depanare auto pentru defectiuni minore
transport marfa si materiale de constructii
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport pe platforma autoturisme noi/avariate