Firma Tractari Auto Bicaz

Tractari Auto Bicaz

Firma Tractari Auto Bicaz reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Bicaz: Tractari Auto Bicaz.

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA BICAZ - NEAMT

  tractari auto bicaz neamtFirma noastra efectueaza servicii de tractari auto non-stop pe platforma si transport autoturisme in jud. Neamt, Bicaz, Piatra Neamt, Targu Neamt, Roznov dar si in zonele limitrofe. Dintr-o preocupare constanta fata de calitatea si profesionalismul serviciilor de tractari auto pe care le prestam, putem sa actionam pentru rezolvarea problemelor dvs.in cel mai scurt timp si cu cele mai adecvate mijloace de tractare in functie de autoturismul si de complexitatea avariei survenite.

  • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice
  • asistenta rutiera, in special in Neamt si Bicaz
  • interventii rapide si depanare vehicule
  • transport marfa
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate.
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze.
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, buldozere) si utilaje agro (tractoare, semanatori)

  Venim in intampinarea celor aflati in situatia unui accident rutier, in urma caruia autovehiculul nu este in stare de functionare prin transportul acestuia oriunde este necesar. In cazul unui astfel de eveniment rutier nefericit, putem sa va oferim o gama diversificata de servicii de tractare, asistenta rutiera, depanare, remorcare si transport auto.
  Avand o o echipa cu o experienta in domeniul de tractari auto din Neamt si nu numai, ne putem mandri cu servicii de calitate, seriozitate si profesionalism. Suntem specializati in orice tip de tractari auto atat a vehiculelor de mici dimensiuni sau chiar atv-urilor.
  Daca sunteti implicati intr-un accident sau aveti o defectiune la masina si nu mai este posibil sa va deplasati in continuare cu masina, este indicat sa o scoateti pe marginea drumului. Daca nu puteti ajunge in siguranta pe marginea partii carosabile folositi triunghiul reflectorizant pentru a semnaliza avaria masinii. Odata acesata parte rezolvata sunati-ne cu incredere.

Galerie foto