Firma Tractari Auto Beclean

Tractari Auto Ken

Firma Tractari Auto Beclean reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Beclean: Tractari Auto Ken.

 tractari transport auto figa beclean baile

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA BECLEAN - BISTRITA NON-STOP

tractari auto becleanTractari auto Ken va ofera interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera pe Beclean, Sasarm, Chiuza, Mocod, Nasaud, Uriu, Figa, Reteag, Branistea, Nuseni, Rusu de Sus, Valea Luncii, Dumbravita si pe raza judetului Bistrita in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Transportul autovehiculului dvs va fi transportat in siguranta pana la locul indicat sau pana la cel mai apropiat service pentru eventuale reparatii. 

Dispunem de autospeciala Mercedes-Benz dotata cu troliu cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. In cazul in care autovehiculul dvs este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

Asiguram transportul autoturismelor si utilajelor: transport jeep-uri, tractari atv-uri, autoutilitare, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: remorci agricole, tractorase, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere etc. 

Interventiile noastre de transport auto si asistenta rutiera sunt create special pentru a va oferi ajutorul si siguranta atunci cand sunteti implicati in evenimente nefericite din trafic.

SERVICII TRACTARI AUTO BECLEAN

  • tractari auto non-stop Beclean - Bistritatractari beclean nonstop
  • autospeciala cu troliu ~ 7 tone
  • asiguram transport pentru masini avariate, masini defecte, masini programate RAR
  • transport utilaje agricole, motostivuitoare, utilaje industriale, atv-uri, motociclete, tractorase, pluguri
  • tractari jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • depanare auto pentru defectiuni minore