Firma Tractari Auto Bascov

Tractari Auto Bascov

Firma Tractari Auto Bascov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Bascov: Tractari Auto Bascov.

 

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA PITESTI - CURTEA DE ARGES - CAMPULUNG - MIOVENI

Firma noastra efectueaza servicii de tractari auto non-stop pe raza judetului Arges, dar si in zonele limitrofe autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro, pretul fiind calculat in functie de greutate, distanta sau starea tehnica a autovehiculului tractat. 

 Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Eficienta, promtitudinea si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

  Prin serviciul de tractari auto non-stop va oferim protectie de pe marginea drumului national, astfel nu veti fi niciodata fara ajutor atunci cand aveti nevoie, permitandu-va dvs. si familiei sa calatoriti cu incredere, stiind ca acoperirea noastra de asistenta rutiera se aplica la nivel national (in functie de disponibilitatea platformelor auto).

   

 

SERVICII PROFESIONALE DE ASISTENTA RUTIERA NON-STOP

tractari auto cu platforma pentru autoturisme
tractari auto cu platforma pentru microbuze/minivanuri
depanare la fata-locului
asistenta rutiera avansata
vulcanizare
service auto specializat orice marca NON-STOP
remedieri defectiuni rapid
reparatii pene de cauciuc