Firma Tractari Auto Baia Sprie

Tractari Auto Baia Sprie

Firma Tractari Auto Baia Sprie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Baia Sprie: Tractari Auto Baia Sprie.

 

 TRACTARI AUTO NON-STOP  •  ASISTENTA RUTIERA  •   INTERVENTII RAPIDE  •  VULCANIZARE MOBILA 

 BAIA MARE - SOMCUTA MARE - SEINI - BAIA - SPRIE - MARAMURES 

0749.338.978

www.tractari-baiamare.ro
www.asistentarutiera-baiamare.ro
www.tractariremorcaribaiamare.ro


Efectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc. 

tractari-auto-baia-mare

Detinem autoplatforme specializate echipate corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. 

Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

tractari-auto-non-stop-baia sprie

transport pe platforma autoturisme noi/avariate

transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, microbuze etc

transport utilaje agricole si industriale

posibilitate de transportat a 3 autovehicule simultan

tractari auto si asistenta rutiera non-stop

transport marfa si materiale de constructii

depanare auto pentru defectiuni minore

transport obiecte voluminoase

intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto

transport la RAR, service, ITP, Rabla