Firma Tractari Auto Ardud

Tractari Auto Ardud

Firma Tractari Auto Ardud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Ardud: Tractari Auto Ardud.

TRACTARI AUTO NON-STOP ARDUD - SATU MARE

tractari auto remorcari ardudInterventii rapide de tractari auto non-stop in Ardud, dar si pe raza judetului Satu Mare pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro, pretul fiind calculat in functie de greutate, distanta sau starea tehnica a autovehiculului tractat. 

 Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Eficienta, promtitudinea si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

  Prin serviciul de tractari auto non-stop va oferim protectie de pe marginea drumului national, astfel nu veti fi niciodata fara ajutor atunci cand aveti nevoie, permitandu-va dvs. si familiei sa calatoriti cu incredere, stiind ca acoperirea noastra de asistenta rutiera se aplica la nivel national (in functie de disponibilitatea platformelor auto).

SERVICII DE TRACTARI AUTO PE PLATFORMA

tractari auto dube, jeep-uri, microbuze/minivanuri
ridicare masini cu roti rupte 
tractare masini cu cutii blocate 
tractare masini incuiate
service auto specializat orice marca NON-STOP
remedieri defectiuni rapid
reparatii pene de cauciuc

Galerie foto