Firma Tractari Auto Alba Iulia

CRIS CAR SERVICE S.R.L.

Firma Tractari Auto Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Alba Iulia: CRIS CAR SERVICE S.R.L..

  Firma va ofera transport auto cu platforma, intern extern, non stop si ridicari cu macara auto(camion 7.5 t) pentru autoturisme si microbuze pana la 3.5 t. Mici reparatii auto la fata locului si in service.
  Cris Car Service ofera clientilor sai servicii de tractari autovehicule, recuperare autovehicule. Cris Car Service beneficiaza de autospeciale care pot tracta autovehicule si vehicule rasturnate in pozitie verticala, vehicule iesite in afara carosabilului.
  In cadrul activitatii de remorcare si tractari autospeciala tracteaza orice vehicul ramas in pana sau avariat. Autospecialele noastre ofera multiple posibilitati de prindere si tractari autovehicule descongestioneaza rapid locul interventiei si indeplinesc toate conditiile impuse de protectia muncii la recuperare si tractare, oferind siguranta maxima.
  Cris Car Service tractari autovehicule ofera servicii de aducere si tractare, in orasul Alba Iulia si zonele limitrofe, a autovehiculelor accidentate. Serviciile noastre de tractari autovehicule sunt extrem de fiabile economice si eficiente reducand la minim paguba suferita de clientii nostri.
  Cele mai folosite tipuri de autospeciale in Romania sunt platformele pe care masina este urcata cu ajutorul unui electromotor care agata masina cu un carlig si o tracteaza pe rampa, sau autospecialele dotate cu un brat de macara care poate ridica si pozitiona masina pe platforma. Firma noastra va poate pune la dispozitie ambele tipuri de autospeciale acoperind toata gama de servicii de tractari auto.
  Platformele au diverse dimensiuni si suporta diferite greutati. Exista versiuni mai mari, cu un corp lung si motoare, transmisii si carlige de remorcare mai puternice ce pot fi utilizate pentru remorcarea de autobuze, tractoare sau camioane de mare tonaj. Fiecare platforma este proiectata sa reziste la o greutate maxima. In cazul unei tractari auto ce depaseste dimensiunea maxima exista riscul ca platforma sa se destabilizeze avariind atat platforma cat si masina tractata.
  Cateva dintre cele mai intalnite motive pentru care apare nevoia de tractare a autoturismelor sunt:

 • la solicitarea proprietarului cand masina are probleme mecanice sau este avariata (cel mai intalnit motiv).
 • la solicitiarea autoritatilor statului pentru masinile avariate sau abandonate pe artere publice.
 • la solicitarea societatilor de leasing pentru clientii care nu au mai platit ratele. De obicei este efectuata cu o platforma dotata cu macara pentru a nu avaria masina.
 • la solicitarea agentiilor statului pentru infractiuni care implica masina in cauza.

 

Servicii

 • tractari camioane, cap TIR, autocare si autobuze
 • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice
 • asistenta rutiera
 • interventii rapide si depanare vehicule.
 • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate.
 • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze.
 • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate

Galerie foto