Firma Tractari Auto Alba Iulia

Tractari Auto Alba Iulia

Firma Tractari Auto Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Alba Iulia: Tractari Auto Alba Iulia.

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA ALBA IULIA

  Firma noastra vine in ajutorul soferilor cu servicii de tractari auto si remorcare auto NON STOPasistenta rutiera, interventii rapide si depanare auto in judetul Alba - Autostrada A1, Alba Iulia, Aiud, Teius, Sebes, Blaj, Abrud precum si in zonele limitrofe pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. 

 In cadrul activitatii de remorcare si tractari autospeciala tracteaza orice vehicul ramas in pana sau avariat. Autospecialele noastre ofera multiple posibilitati de prindere si tractari autovehicule descongestioneaza rapid locul interventiei si indeplinesc toate conditiile impuse de protectia muncii la recuperare si tractare, oferind siguranta maxima. Serviciile noastre de remorcari auto sunt extrem de fiabile economice si eficiente reducand la minim paguba suferita de clientii nostri.

  Cele mai folosite tipuri de autospeciale in Romania sunt platformele pe care masina este urcata cu ajutorul unui electromotor care agata masina cu un carlig si o tracteaza pe rampa, sau autospecialele dotate cu un brat de macara care poate ridica si pozitiona masina pe platforma. Firma noastra va poate pune la dispozitie ambele tipuri de autospeciale acoperind toata gama de servicii de tractari auto.

  Platformele au diverse dimensiuni si suporta diferite greutati. Exista versiuni mai mari, cu un corp lung si motoare, transmisii si carlige de remorcare mai puternice ce pot fi utilizate pentru remorcarea de autobuze, tractoare sau camioane de mare tonaj. Fiecare platforma este proiectata sa reziste la o greutate maxima. In cazul unei tractari auto ce depaseste dimensiunea maxima exista riscul ca platforma sa se destabilizeze avariind atat platforma cat si masina tractata.

  Cateva dintre cele mai intalnite motive pentru care apare nevoia de tractare a autoturismelor sunt:

  • la solicitarea proprietarului cand masina are probleme mecanice sau este avariata (cel mai intalnit motiv).
  • la solicitiarea autoritatilor statului pentru masinile avariate sau abandonate pe artere publice.
  • la solicitarea societatilor de leasing pentru clientii care nu au mai platit ratele. De obicei este efectuata cu o platforma dotata cu macara pentru a nu avaria masina.
  • la solicitarea agentiilor statului pentru infractiuni care implica masina in cauza.

SERVICII TRACTARI AUTO ALBA

tractari auto alba iulia

 • tractari camioane, cap tir, autocare si autobuze
 • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice
 • asistenta rutiera
 • interventii rapide si depanare vehicule.
 • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate.
 • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze.
 • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate